Të gjitha kategoritë

Nga Apollo Moto Co., Ltd.

EN

APOLLO RFZ MINI ATV Kids Quads Kid Electric ATV Outdoor Playground SPA prodhues

 • Detaje
 • Video
ATV & QUAD

Ne dizajnojmë ATV/Quadin më të mirë për ju! Dhe ne ofrojmë një gamë të gjerë ATVS/Quads si motoçikleta jashtë rrugës, në motoçikleta rrugore dhe biçikleta gropa. Sekreti i suksesit të Apollo Sports Technology është në projektimin dhe prodhimin e produkteve që ofrojnë performancë të ekuilibruar, cilësi të lartë, besueshmëri dhe përshtatje të shkëlqyer, përfundim dhe çmim Pra, hidhini një sy asaj që Apollo Sports Technology mund t'ju ofrojë në mënyrën e produkteve kryesore të Azisë!

 • ATV
 • MIKRO

  Shasi

 • ATV
 • ATV
 • ATV
 • RACING

  70 / 110CC

SPECIFIKIMETLLOJI I ENGJINS70cc, plotësisht automatik, Një cilindër, Ftohje me ajër
KARBURATORPZ19
DRIVE#428 makinë zinxhir
NDALIMIFillimi elektrik
SHPEJTESI MAKSIMALE40km / h
Kapaciteti i rezervuarit2.2L / Plastike
Rrota FR & RRFr: buzë çeliku, 145*7-6"; Rr: buzë çeliku, gomë jashtë rrugës 145*7-6"
LEHTALlambë normale
METRA E SHPEJTSISPa shpejtësimatës
FR & RR ABSORBER SHOKUAmortizues hidraulik
FURAFr daulle frena me dorë, Rr disk frena me dorë
HANDLEBAR/KUADRIçelik
ARM I RRETHIS SAR PASURçelik
MUERçelik
BAJTS I BUGSPa
MBROJTS HANDLERBARPa
RIMA T BE RREZAVE PLASTIKEPa
LARTësia e ulëses630mm
LOAD MAX65kgs
GW / NW84 kg / 95 kg
PASTRIMI I TOKS120mm
PIRMBAJTJA E NDURTUAR E PRODUKTIT1490mm × × 940mm 970mm
PIRMBAJTJA E PAKETIMIT TD PRODUKTIT1140mm × × 700mm 590mm
Shasi

Një përzgjedhje e gjerë e zhvendosjeve ju ofrohet me gamën JAGUAR: 125cc për të inicuarit dhe 140cc/150cc për ato të konfirmuara. E pajisur me të njëjtën shasi si motoçikletat tona të fabrikës, ky RFZ JAGUAR është jashtëzakonisht konkurrues. Provojeni vetë!

KORNIZA
 • KORNIZA
 • KORNIZA
 • KORNIZA
PUN B & GRAFIK

Një përzgjedhje e gjerë e zhvendosjeve ju ofrohet me gamën JAGUAR: 125cc për të inicuarit dhe 140cc/150cc për ato të konfirmuara. E pajisur me të njëjtën shasi si motoçikletat tona të fabrikës, ky RFZ JAGUAR është jashtëzakonisht konkurrues. Provojeni vetë!

DEKALET
 • DEKALET
 • DEKALET
 • DEKALET
MBRAPA

Asnje

RFZ Panther 110

NEXT