Të gjitha kategoritë

Nga Apollo Moto Co., Ltd.

EN

110cc Kids Motocross Electric Racing In The Wild

 • Detaje
 • Video
RACING

Në Apollo Sports Technology ne jemi të përkushtuar për të krijuar me dorë motoçikletat më inovative me 4 goditje në botë. Tani produktet tona gëzojnë një reputacion të mirë në shtëpi dhe në bord. Nën frymën e garave me motor, ne ofrojmë produkte të shkëlqyera për klientët në të gjithë botën. Vëmendja ndaj detajeve krijon suksesin e çdo produkti. Çdo person në Apollo Sports Technology e kupton se inovacioni i vazhdueshëm është ajo që na ndan nga të tjerët.

 • motoçikletë
 • Gazelë RFZ

  Shasi

 • motoçikletë
 • motoçikletë
 • motoçikletë
 • RACING

  110cc për të inicuarit,
  dhe 125cc/140cc/150cc

SPECIFIKIMET
LLOJI I ENGJINS110cc, Gjysmë automatike (N-1-2-3-4), Një cilindër
carburetorPZ19
FTOHJEFtohja e ajrit
DRIVE#428 makinë zinxhir
NDALIMIFillimi i goditjes
SHPEJTESI MAKSIMALE65km / h
Kapaciteti i rezervuarit4.7L / Plastike
Rrota FR & RRFr: 60/100-12 "; R: Shpërndarës i aliazhit të rimave të çelikut, gomë jashtë rrugës 80/100-10"
FORK PARAPirun i përparmë hidraulik teleskopik
SHOKIMI I PASQYRTronditje hidraulike e pasme e parregullueshme
FURAFr Disk frena me dorë, Rr Disk frena me këmbë
timonçelik
FRAMEçelik
ARM I RRETHIS SAR PASURçelik
MUERaliazh alumini
Drita e kokësPa
LOAD MAXkgs 75
NW / GW66 kg/ 77 kg
LARTësia e ulëses730mm
PASTRIMI I TOKS220mm
BAZA E RRETHIT1145mm
PIRMBAJTJA E NDURTUAR E PRODUKTIT1580 × × 790 1070 mm
PIRMBAJTJA E PAKETIMIT TD PRODUKTIT1300 × × 380 665 mm


Motori & Shter

Një përzgjedhje e gjerë e zhvendosjeve ju ofrohet me gamën JAGUAR: 125cc për të inicuarit dhe 140cc/150cc për ato të konfirmuara. E pajisur me të njëjtën shasi si motoçikletat tona të fabrikës, ky RFZ JAGUAR është jashtëzakonisht konkurrues. Provojeni vetë!

                               

KORNIZA
 • KORNIZA
 • KORNIZA
 • KORNIZA
PUN B & GRAFIK

Një përzgjedhje e gjerë e zhvendosjeve ju ofrohet me gamën JAGUAR: 125cc për të inicuarët dhe 140cc/150cc për ato të konfirmuara. E pajisur me të njëjtën shasi si motoçikletat tona të fabrikës, ky RFZ JAGUAR është jashtëzakonisht konkurrues. Provojeni vetë!

DEKALET
 • DEKALET
 • DEKALET
 • DEKALET
MBRAPA

RFZ Kiddy 70

RFZ Mini Jaguar 125

NEXT