Të gjitha kategoritë

Nga Apollo Moto Co., Ltd.

EN

125cc Motorcyce Entry Level Nivel Pit Biçikletë për Të Rinjtë Rekreativ

 • Detaje
 • Video
RACING

Në Apollo Sports Technology ne jemi të përkushtuar për të krijuar me dorë motoçikletat më inovative me 4 goditje në botë. Tani produktet tona gëzojnë një reputacion të mirë në shtëpi dhe në bord. Nën frymën e garave me motor, ne ofrojmë produkte të shkëlqyera për klientët në të gjithë botën. Vëmendja ndaj detajeve krijon suksesin e çdo produkti. Çdo person në Apollo Sports Technology e kupton se inovacioni i vazhdueshëm është ajo që na ndan nga të tjerët.

 • Motoçikletë
 • RFZ Mini Jaguar

  Shasi

 • Motoçikletë
 • Motoçikletë
 • Motoçikletë
 • RACING

  125cc për të inicuarit,
  dhe 140cc/150cc

SPECIFIKIMET
LLOJI I ENGJINS125cc, tufë manuale (N-1-2-3-4), Një cilindër
carburetorPZ26
FTOHJEFtohja e ajrit
DRIVE#428 makinë zinxhir
NDALIMIFillimi i goditjes
SHPEJTESI MAKSIMALE75km / h
Kapaciteti i rezervuarit4.7L / Plastike
Rrota FR & RRFr: 60/100-14 "; R: Ngjitës i aliazhit të rimave të çelikut, gomë jashtë rrugës 80/100-12"
FORK PARAPirun i përparmë hidraulik i pakontrollueshëm
SHOKIMI I PASQYRTronditje hidraulike e pasme e parregullueshme
FURAFr Disk frena me dorë, Rr Disk frena me këmbë
timonFatbar çeliku
FRAMEçelik
ARM I RRETHIS SAR PASURçelik
MUERaliazh alumini
Drita e kokësPa
LOAD MAXkgs 75
NW / GW71 kg/ 84 kg
LARTësia e ulëses800mm
PASTRIMI I TOKS250mm
BAZA E RRETHIT1280mm
PIRMBAJTJA E NDURTUAR E PRODUKTIT1780 × × 780 1060 mm
PIRMBAJTJA E PAKETIMIT TD PRODUKTIT1340 × × 380 750 mm


Motori & Shter

Një përzgjedhje e gjerë e zhvendosjeve ju ofrohet me gamën JAGUAR: 125cc për të inicuarit dhe 140cc/150cc për ato të konfirmuara. E pajisur me të njëjtën shasi si motoçikletat tona të fabrikës, ky RFZ JAGUAR është jashtëzakonisht konkurrues. Provojeni vetë!

                               

KORNIZA
 • KORNIZA
 • KORNIZA
 • KORNIZA
ERGONOMIA & KOMFORTI

Një përzgjedhje e gjerë e zhvendosjeve ju ofrohet me gamën JAGUAR: 125cc për të inicuarit dhe 140cc/150cc për ato të konfirmuara. E pajisur me të njëjtën shasi si motoçikletat tona të fabrikës, ky RFZ JAGUAR është jashtëzakonisht konkurrues. Provojeni vetë!

SEAT & DORACAKU
 • SEAT & DORACAKU
 • SEAT & DORACAKU
 • SEAT & DORACAKU
PUN B & GRAFIK

Një përzgjedhje e gjerë e zhvendosjeve ju ofrohet me gamën JAGUAR: 125cc për të inicuarët dhe 140cc/150cc për ato të konfirmuara. E pajisur me të njëjtën shasi si motoçikletat tona të fabrikës, ky RFZ JAGUAR është jashtëzakonisht konkurrues. Provojeni vetë!

DEKALET
 • DEKALET
 • DEKALET
 • DEKALET
MBRAPA

RFZ Gazelle 110

RFZ Jaguar 140

NEXT