Të gjitha kategoritë

Nga Apollo Moto Co., Ltd.

EN

APOLLO MOTOR Lloji sportiv ATV Teenager Professional prodhuesi i të gjitha automjeteve në terren

 • Detaje
 • Video
ATV & QUAD

Ne dizajnojmë ATV/Quadin më të mirë për ju! Dhe ne ofrojmë një gamë të gjerë ATVS/Quads si motoçikleta jashtë rrugës, motoçikleta rrugore dhe biçikleta gropa. Sekreti i suksesit të Apollo Sports Technology është në projektimin dhe prodhimin e produkteve që ofrojnë performancë të ekuilibruar, cilësi të lartë, besueshmëri dhe përshtatje, përfundim dhe çmim të shkëlqyer. Pra, hidhini një sy asaj që Apollo Sports Technology mund t'ju ofrojë në rrugën e produkteve kryesore të Azisë!

 • ATV
 • RXF MINI
 • ATV
 • ATV
 • ATV
 • Sport, Pasion
SPECIFIKIMETLLOJI I ENGJINS125cc, FNR, Semi-automatike, Një cilindër, Ftohje me ajër
KARBURATORPZ22
DRIVE#428 makinë zinxhir
NDALIMIFillimi elektrik
SHPEJTESI MAKSIMALE55km / h
Kapaciteti i rezervuarit2.2L / Plastike
Rrota FR & RRFr: Rim çeliku, 19*7-8 "; Rr: Rim çeliku, gomë jashtë rrugës 18*9.5-8"
LEHTALlambë LED
METRA E SHPEJTSISPa njehsor shpejtësie
FR & RR ABSORBER SHOKUAmortizues hidraulik
FURAFr Drum frena me dorë, Rr Disk frena me këmbë
HANDLEBAR/KUADRISaldim çeliku /robot
ARM I RRETHIS SAR PASURSaldim çeliku /robot
MUERçelik
BAJTS I BUGSTransportuesi i bagazheve prej çeliku të pasmë
MBROJTS HANDLERBARPa
RIMA T BE RREZAVE PLASTIKEme/ Plastike
LARTësia e ulëses720mm
LOAD MAX75kgs
GW / NW130kgs / 145kgs
PASTRIMI I TOKS200mm
PIRMBAJTJA E NDURTUAR E PRODUKTIT1460mm × × 960mm 990mm
PIRMBAJTJA E PAKETIMIT TD PRODUKTIT1320mm × × 760mm 660mm

DEKALET
 • DEKALET
 • DEKALET
 • DEKALET
 • DEKALET
 • DEKALET
 • DEKALET
MBRAPA

RFZ Panther 110

RFZ SportRAX 125

NEXT