Të gjitha kategoritë

Nga Apollo Moto Co., Ltd.

EN

SportRAX 125cc ATV/UTV Teenager Buggy Four-Whee CE prodhues

 • Detaje
 • Video
ATV & QUAD

Ne dizajnojmë ATV/Quadin më të mirë për ju! Dhe ne ofrojmë një gamë të gjerë ATVS/Quads si motoçikleta jashtë rrugës, motoçikleta rrugore dhe biçikleta gropa. Sekreti i suksesit të Apollo Sports Technology është në projektimin dhe prodhimin e produkteve që ofrojnë performancë të ekuilibruar, cilësi të lartë, besueshmëri dhe përshtatje, përfundim dhe çmim të shkëlqyer. Pra, hidhini një sy asaj që Apollo Sports Technology mund t'ju ofrojë në rrugën e produkteve kryesore të Azisë!

 • ATV
 • Sportrax

  Shasi

 • ATV
 • ATV
 • ATV
 • RACING

  110 / 125CC

SPECIFIKIMETLLOJI I ENGJINS125cc, FNR, Semi-automatike, Cilindër e vetme, Ftohje me ajër
KARBURATORPZ22
DRIVE#428 makinë zinxhir
NDALIMIFillimi elektrik
SHPEJTESI MAKSIMALE55km / h
Kapaciteti i rezervuarit2.2L / Plastike
Rrota FR & RRFr: Rim çeliku, 19*7-8 "; Rr: Rim çeliku, gomë jashtë rrugës 18*9.5-8"
LEHTALlambë normale
METRA E SHPEJTSISShpejtësi LCD matës
FR & RR ABSORBER SHOKUAmortizues hidraulik
FURAFr Drum frena me dorë, Rr Disk frena me këmbë
HANDLEBAR/KUADRISaldim çeliku /robot
ARM I RRETHIS SAR PASURSaldim çeliku /robot
MUERçelik
BAJTS I BUGSTransportuesi i bagazheve prej çeliku të pasmë
MBROJTS HANDLERBARme/ Plastike
RIMA T BE RREZAVE PLASTIKEme/ Plastike
LARTësia e ulëses745mm
LOAD MAX100kgs
GW / NW126 kg/ 142 kg
PASTRIMI I TOKS125mm
PIRMBAJTJA E NDURTUAR E PRODUKTIT1480 × × 970 1000 mm
PIRMBAJTJA E PAKETIMIT TD PRODUKTIT1320mm × × 760mm 660mm
Motori & Shter

Sekreti i suksesit të Apollo është në hartimin dhe prodhimin e produkteve që ofrojnë performancë të balancuar, cilësi të lartë, besueshmëri dhe përshtatje dhe përfundim të shkëlqyeshëm dhe çmim. Pra, hidhini një sy asaj që APOLLO ka për t'ju ofruar në rrugën e produkteve Leading Edge të Azisë!

ENGINE
Shasi

Një përzgjedhje e gjerë e zhvendosjeve ju ofrohet me gamën JAGUAR: 125cc për të inicuarit dhe 140cc/150cc për ato të konfirmuara. E pajisur me të njëjtën shasi si motoçikletat tona të fabrikës, ky RFZ JAGUAR është jashtëzakonisht konkurrues. Provojeni vetë!

KORNIZA
 • KORNIZA
 • KORNIZA
 • KORNIZA
PUN B & GRAFIK

Ky RXF Mini i ri është mini motoçikleta e parë e zhvilluar me të njëjtat përfundime si biçikletat më të mëdha, duket si një 250cc! Më shumë se 12 muaj u deshën për të zhvilluar pezullimin e përshtatur për fëmijët, kjo biçikletë është bërë për fëmijët nga 3 deri në 7 vjeç. Isshtë e pajisur me motorin e ri elektrik automatik Zongshen 55cc.

DEKALET
 • DEKALET
 • DEKALET
 • DEKALET
MBRAPA

RFZ SNIPER 125

RFZ FALKON 140

NEXT